21 kuptime kur ëndërroni për një mik të vjetër

  • Shperndaje Kete
James Martinez

Jeta ndryshon vazhdimisht. Dhe edhe nëse jetoni në të njëjtën shtëpi ku jeni rritur, humbni kontaktin me miqtë dhe fqinjët që u larguan. Falë Facebook dhe mediave sociale, ju mund të përplaseni dhe të mbani gjurmët e shokëve të vjetër të shkollës. Por çfarë do të thotë kur ëndërroni për një mik të vjetër që nuk e keni parë prej vitesh? Le të shohim disa interpretime të mundshme.

çfarë do të thotë të ëndërrosh për një mik të vjetër?

1. Dëshira për fëmijërinë

Kur ishim fëmijë, gjithçka që donim të bënim ishte të rriteshim. Dhe të rriturit përreth nesh vazhdonin të na paralajmëronin që të ngadalësojmë dhe të shijojmë fëmijërinë tonë. Natyrisht, nuk dëgjuam sepse nxitonim të bënim çfarë të donim. Për ne, kjo është ajo që përfaqësonte mosha e rritur - lirinë dhe argëtimin.

Por çfarë do të thotë kur ëndërroni për një shok fëmijërie? Do të thotë që ju dëshironi pafajësinë e rinisë. Kur ishe i ri, nuk e shihje vlerën në të, por si i rritur, atëherë gjithçka duket më e thjeshtë. Të rriturit po ju rëndon dhe ju dëshironi të dilni!

2. Mungojnë ndjenjat e caktuara

Disa prej nesh janë mjaft të bekuar për të parë rregullisht miqtë tanë të vjetër. Pra, nëse ëndërrojmë për ta, mund të jetë një ëndërr praktike dhe jo shpirtërore. Por çfarë do të thotë kur ëndërroni për një mik të vjetër që nuk e keni parë prej kohësh? Së pari, përshkruani mikun tuaj me tre fjalë.

Këto janë ndoshta cilësitë që ju i lidhni në mënyrë të pandërgjegjshmeshokët të jepnin dikur. Kërkojuni udhërrëfyesve tuaj shpirtërorë t'ju tregojnë njerëz në dashurinë tuaj të përditshme që mund të ofrojnë të njëjtin nivel mbështetjeje.

Kur ishte hera e fundit që keni ëndërruar për një mik të vjetër? Na tregoni gjithçka në komente!

me shokun tuaj. Pra, ëndrra mund të nënkuptojë se ju mungojnë ato karakteristika. Ju dëshironi të shihni më shumë prej tyre në veten tuaj dhe të tjerët rreth jush. Pyetini engjëjt tuaj se çfarë hapash mund të ndërmerrni për të ushqyer këto tipare.

3. Puna e tepërt dhe lodhja

Ne kemi prekur dëshirën për pafajësinë dhe kënaqësinë e fëmijërisë. Por ndonjëherë, të ëndërrosh për një mik të vjetër dërgon një mesazh më specifik për jetën tënde të punës. Çfarë keni bërë me atë mik të vjetër në vitet e mëparshme? Ndoshta keni luajtur, jeni argëtuar ose thjesht jeni shoqëruar.

Pra, të ëndërrosh këtë mik do të thotë që je i etur për ato momente kur presioni në jetë ishte më i vogël. Kjo ëndërr nuk do të thotë domosdoshmërisht që duhet ta telefononi atë mik. Por kjo do të thotë se jeni të mbingarkuar në punë dhe duhet të merrni pak kohë për të pushuar, prandaj kërkoni disa ditë pushim.

4. Rrituni!

Deri më tani, ne kemi parë dy interpretime që tregojnë për nostalgjinë e fëmijërisë. Por ndonjëherë, të ëndërrosh për miqtë e vjetër dërgon mesazhin e kundërt. Ëndrra juaj mund të jetë një shenjë nga udhëzuesit tuaj shpirtërorë se jeni shumë fëmijë dhe keni nevojë të zhvilloni një këndvështrim të pjekur.

Në të njëjtën mënyrë, njerëzit ankohen kundër konceptit të të rriturit, të moshuarit tanë duan që ne ndaloni së ankuari dhe thjesht rrituni. Pra, nëse jeni duke ëndërruar për miq të vjetër, veçanërisht moshatarë që duken më të pjekur se ju, mund të keni një dëshirë të brendshme për t'i bashkuar.

5. Modele të vjetraKthimi

Ndërsa kalojmë nëpër faza të ndryshme të jetës sonë, ne shoqërohemi me njerëz që ndajnë botëkuptimin tonë. Shokët me të cilët keni luajtur patty-cake në çerdhe dhe Pre-K mund të mos jenë të njëjtët me të cilët keni ndenjur në shkollën e mesme. Ose edhe me ata me të cilët u rebeluat në nivelin e lartë.

Mendo për marrëdhënien tënde me shokun në ëndërr. A ishin ata një ndikim i mirë apo i keq? Kjo ëndërr ndoshta ju paralajmëron kundër presionit negativ të bashkëmoshatarëve si një i rritur. Ose duke ju këshilluar që të rifitoni atributet pozitive që miku i vjetër përfaqëson në kujtesën tuaj.

6. Punë e papërfunduar

Ne i humbim miqtë e vjetër në mënyra të ndryshme. Ndoshta jeni larguar si fëmijë dhe nuk keni pasur asnjë mënyrë për të qëndruar në kontakt, veçanërisht nëse jeni rritur para emaileve dhe telefonave celularë. Ose ndoshta keni ndryshuar personalitetin, punën ose zakonet tuaja dhe jeni larguar tani që keni më pak të përbashkëta me ta.

Ndonjëherë, njëri prej jush martohet, ka fëmijë ose merr një karrierë të zënë dhe mund të nuk lidheni më, fizikisht apo emocionalisht. Nëse e shihni në ëndërr këtë mik të vjetër, dikush në jetën tuaj mund t'ju ketë kujtuar një cilësi që kishte, dhe ju dëshironi të mbylleni nga miqësia.

7. Nepotizmi dhe favoret

Çfarë bën do të thotë kur ëndërroni për shokun tuaj më të mirë nga fëmijëria, shkolla e mesme, kolegj, kamp veror, apo edhe një shok në një punë të mëparshme? Duke supozuar se nuk jeni më në kontakt me atë person, theksi iëndrra është në dinamikën e grupit në vendin tuaj aktual të punës.

Mund të jeni duke favorizuar dikë në mënyrë të pandërgjegjshme dhe mund të shkaktojë tension me njerëzit e tjerë në punë. Ose mbase po përpiqeni të thithni shefin dhe të merrni një promovim. Ju madje mund të jeni një trajner që e kthen një nga nxënësit tuaj në kafshë shtëpiake të mësuesit. E gjithë kjo po shkakton tension.

8. Zhvendosja e fajit

Marrëdhëniet njerëzore janë interesante. Kur jemi të mërzitur, kujtojmë vetëm gjërat e këqija të një personi, por kur jemi të lumtur, ai nuk mund të bëjë asnjë gabim. Kur mendoni për një mik të vjetër, ndoshta jeni të përqendruar në kohët e mira. Çfarë do të thotë të ëndërrosh për grindje?

Nëse ëndërroni për një grindje me një mik të vjetër, mesazhi ka të bëjë me dikë (tjetër) në jetën tuaj zgjuar. Ju ndoshta jeni duke luftuar për diçka dhe duke supozuar se është i gjithë faji i tyre. Engjëjt tuaj mbrojtës ju dërgojnë këtë ëndërr për t'ju kujtuar se keni luajtur një rol në këtë rrëmujë.

9. Këshilla shëruese

Ëndërrimi për një mik të vjetër mund të jetë një moment i trishtuar ose i këndshëm. Por interpretimi shpirtëror i kësaj ëndrre nuk ka të bëjë fare me atë mik nga e kaluara juaj. Në vend të kësaj, mendoni se çfarë po bënit në ëndërr. Ishte detyrë shtëpie? Pazar? Një gjumë? Një festë? Vetëm punët e shtëpisë?

Diçka në atë skenar është e rëndësishme për jetën tuaj të zgjuar, kështu që kërkoni engjëjt tuaj ta bëjnë të qartë. Ndoshta në ëndërr, ju dhe shoku juaj po punoni në një bashkim pjesësh figure dhe ushtriminmban çelësin për zgjidhjen e një enigme në punë. Ose ndoshta ju duhet qëndrimi i tyre i qetë në këtë krizë.

10. Shpresa dhe Vizioni

Ndoshta nuk e keni parë dikë prej vitesh dhe ai papritmas shfaqet në ëndrrat tuaja. Në këto rrethana, duhet të mendoni nëse ëndrra është një vizion profetik apo një tregues simbolik. Dhe nëse pyet mirë, ndihmësit tuaj qiellorë mund t'ju tregojnë se cili është cili.

Nëse shihni në ëndërr një shoqe të vjetër që është shtatzënë, për shembull, kjo mund të jetë një shenjë se ai aktualisht është në pritje të një fëmije, kështu që ky është një vizion. Por mund të jetë gjithashtu një aluzion figurativ që ju do të qëndroni miq gjatë gjithë jetës (ashtu si fëmija që rritet brenda saj). Pra, mos nxitoni ta përgëzoni atë!

11. Kuptime të lidhura me emrat

Ndonjëherë, takoni dikë në rrugë dhe ju duken paksa të njohur. Ata janë miqësorë dhe sillen sikur ju njohin. Ata madje mund të duken të emocionuar kur ju shohin. Pra, ju supozoni se është një njohje nga fëmijëria juaj dhe reflektoni entuziazmin e tyre tek ata.

Më vonë, mund të përpiqeni të kuptoni saktësisht se cilët ishin ata! Por, çka nëse ëndërroni një mik të vjetër dhe ju kujtohet qartë emri i tij? Provoni të përdorni një fjalor emri për të parë nëse ndoshta engjëjt tuaj po thonë diçka për atë temë, p.sh. Durim, pastërti, qetësi ose bukuri.

12. Mesazhe në lidhje me punën

Një ëndërr për një mik të quajtur Lily ose Nivea mund të jetë një thirrje për të lënë më shumë dritë në jetën tuajsepse të dy emrat kanë kuptimin "e bardhë". Por nëse ëndërroni për një mik të vjetër, përpiquni të mbani mend (ose pyesni përreth dhe zbuloni) se çfarë bëjnë ata për të jetuar. Mund të jetë një profesion aktual ose i kaluar.

Udhëzuesi juaj shpirtëror mund të jetë duke përdorur mikun tuaj të vjetër për t'ju dërguar një mesazh në lidhje me profesionin e tij. Të ëndërrosh një mik doktor ose infermiere mund të nënkuptojë se je i sëmurë. Ëndërrimi i një shoku mësimdhënës mund të paralajmërojë probleme në shkollën e fëmijës suaj. Një shok buke mund të nënkuptojë një festë së shpejti!

13. Mesazhe në lidhje me rolet

Disa prej nesh kanë një grusht miqsh ndërsa të tjerët kanë qindra. Por shumë prej nesh kanë miq të ndryshëm për situata të ndryshme. Ndoshta miku juaj me stil ju çon në pazar. Ose shoku me gishtin e madh të gjelbër që ju këshillon për punën në oborr. Ose miqtë e festës për fundjavë.

Pra, kur ëndërroni për një mik të vjetër, reflektoni për rolin që ata luajtën në jetën tuaj. A ishin ata bashkatdhetari i qetë, i urtë dhe i zgjuar që ju mbajtën kur ju hidhnin poshtë? Na vjen keq, mund të ndaheni së shpejti! Të ëndërrosh shokë që pinë kolegj mund të nënkuptojnë se do të festosh së shpejti!

14. Vetmia e papranuar

Disa thonë se miqtë e tu të kolegjit do të qëndrojnë me ju për një jetë. Të tjerë mendojnë se miqtë tuaj të shkollës së mesme janë më të mirët, sepse ata e njihnin veten tuaj të pafiltruar, të pa kuruar, para adoleshencës. Sido që të jetë, ne të gjithë kemi miq nga e kaluara jonë, të cilët i shohim prapa me mall dhe mall.

Pra, nëse e gjeni veten duke ëndërruardikush si ai, mund të keni një element të munguar në rrethin tuaj aktual të miqve. Ndoshta doni dikë me të cilin mund të uleni në heshtje. Asnjë plan, pa axhendë, vetëm shoqëri reciproke. Rrallëherë e kuptojmë këtë si të rritur, përveçse përmes romancës.

15. Dëshira emocionale

Nga ana tjetër, shumë prej nesh kishin (dhe ende kanë!) dashuri sekrete me miqtë tanë. Pra, çfarë do të thotë kur ëndërroni një mik të vjetër me të cilin jeni dashuruar në heshtje? E keni dëgjuar shakanë: Pyetje: Si quhet kur të dashuruarit tuaj ju pëlqen? Përgjigje: Imagjinata.

Por në një shënim serioz, të ëndërrosh që një dashnor i vjetër të pëlqen ty, do të thotë se ndihesh i denjë për dashuri. Është një shenjë e vetëbesimit dhe vetëbesimit. Ndihmësit tuaj më të lartë po ju kujtojnë se sa të mrekullueshëm dhe të dashur jeni. Ata po ju thonë se është koha të ndaloni së qeni kaq poshtër ndaj vetes.

16. Ankthi social

Duke u zgjuar nga ëndrra që përmendëm më lart, mund të tundoheni ta quani atë dashuri të vjetër dhe rrëfej. (Ne nuk do ta rekomandonim, të paktën jo bazuar në një ëndërr!) Por, çka nëse ëndërroni që ai mik i vjetër të refuzon? Dhe nuk është domosdoshmërisht një refuzim romantik.

Ndoshta keni arritur në shkollën e mesme dhe ata zgjodhën një turmë të re, duke ju lënë jashtë. Ose nuk ju ftuan në një festë. Këto ngjarje ndoshta nuk kanë ndodhur në të kaluarën tuaj të përbashkët, por ato ndihen kaq reale! Ëndrra do të thotë që në mënyrë të pandërgjegjshme keni frikë nga refuzimi nga rryma juajshoqëruesit.

17. Vetë-pranimi

Ja një tjetër tingëllues - çfarë do të thotë kur ëndërroni të takoheni, puthni ose martoheni me një mik të vjetër? Jo, nuk do të thotë që duhet t'i kërkoni në Facebook dhe të shihni nëse janë beqarë! Përveç nëse sigurisht, ata thirrën papritmas për t'ju bërë të ditur se tani janë të disponueshëm…

Zakonisht, ëndrra është një festë nga udhërrëfyesit tuaj shpirtëror. Do të thotë që tani e doni dhe pranoni të gjithë veten tuaj, të mirën dhe të keqen. Dhe kjo është ajo për të cilën përpiqet shpirti juaj. Ëndrra do të thotë se ndjenja e dashurisë nga një mik i vjetër dërgohet nga vetja juaj më e lartë tek ajo më e ulëta. Shijojeni!

18. Dëshirat e ndrydhura

Në anën e kundërt të spektrit, çfarë do të thotë kur ëndërroni që një mik i vjetër të injoron? Ky nuk është një njohës i shkollës së mesme që nuk të njeh sepse ke ndryshuar shumë. Ky është dikush që ju pa, bëri kontakt të çastit me sy dhe më pas kaloi.

Ju jeni të sigurt që mund të të tregojnë se kush je sepse marrëdhënia jote ishte shumë e ngushtë. Dhe nuk keni pasur një përplasje. Kjo ëndërr mund të jetë jashtëzakonisht çorientuese. Por mos e telefononi shokun tuaj dhe mos bërtisni. Ëndrra ka të bëjë me ju, jo me ata. Dhe kjo do të thotë që po fshihni nevoja të thella nga vetja.

19. Social Revamp

Ju mund të keni dëgjuar një version të ankesës së mëposhtme: "Jo të gjithë janë miqtë tuaj! Mësoni t'i përkufizoni njerëzit si kolegë, të njohur ose bashkëmoshatarë." Duket e drejtpërdrejtë, porgjërat bëhen të ndërlikuara në hapësirat sociale. Ju mund t'i shihni ata si një shok, por ata ju shohin si të rastësishëm!

Pra, çfarë do të thotë kur ëndërroni për dikë tangjencial nga e kaluara juaj, por ai befas sillet si miku juaj më i mirë? Engjëjt tuaj mbrojtës po dërgojnë dashuri në rrugën tuaj. Jeni gati të krijoni lidhje domethënëse, të gjeni miqësi të vërteta dhe të zgjeroni rrjetin tuaj.

20. Zemërimi i thellë

Truri i njeriut është një gjë e çuditshme. Ajo gjeneron mijëra mendime çdo ditë, por ne nuk e dimë gjithmonë se çfarë kemi në mendje. Ose në zemrat tona. Pra, engjëjt tanë përdorin ëndrrat për të nxjerrë në pah një pjesë të kësaj errësie. Çfarë po përpiqen të thonë nëse ëndërroni të vrisni një shok të vjetër?

Ne po supozojmë se ky është dikush që ju ka pëlqyer vërtet (në krahasim me një frikacak ose një anëtar të toleruar të grupit tuaj shoqëror). Ëndrra nënkupton që keni zemërim të fshehur dhe pakënaqësi të papranuar. Kërkojuni engjëjve tuaj t'ju tregojnë se ku pickon dhe si të shëroheni nga lëndimi.

21. Kërkohet TLC

Siç vazhdojmë të themi, njerëzit, objektet ose kafshët që shihni në ëndrrat tuaja janë rrallë fjalë për fjalë. Pra, kur ëndërroni për miqtë e vjetër, ata nuk janë pika e ëndrrës. Po, mund t'i shihni, t'i njihni, madje edhe tani emrat e tyre. Por ëndrra nuk ka të bëjë fare me ta.

Ka të bëjë më shumë me ndjenjat dhe kujtimet që ngjallin. Dhe më shpesh, keni nevojë për ngrohtësinë, ndjeshmërinë, argëtimin dhe ndjenjën e përkatësisë që keni

James Martinez është në një kërkim për të gjetur kuptimin shpirtëror të gjithçkaje. Ai ka një kuriozitet të pashuar për botën dhe mënyrën se si funksionon ajo, dhe i pëlqen të eksplorojë të gjitha aspektet e jetës - nga e përditshmja tek ajo e thella. lidheni me hyjnoren. qoftë përmes meditimit, lutjes apo thjesht të qenit në natyrë. Ai gjithashtu pëlqen të shkruajë për përvojat e tij dhe të ndajë njohuritë e tij me të tjerët.